- Διαφήμιση -

Αν δεν ανήκεις στις προνοµιούχες, όπως η Eva Mendes, τότε δεν έχεις παρά να δοκιµάσεις µερικούς τρόπους για να αποκτήσεις juicy lips

1 Ενυδάτωσε πολύ καλά τα χείλη σου απλώνοντας ένα πλούσιο lip balm. Άφησέ το να απορροφηθεί καλά και στη συνέχεια εφάρµοσε λίγο υγρό make up, που θα σταθεροποιήσει το χρώµα, χαρίζοντας έξτρα διάρκεια.

- Διαφήμιση -

2 Με ένα µολύβι χειλιών σχηµάτισε το περίγραµµά τους, ξεκινώντας ελάχιστα πιο έξω από το φυσικό τους σχήµα. Μόλις ολοκληρώσεις, γέµισέ τα µε το ίδιο µολύβι.

3 Τώρα έφτασε η ώρα για το κραγιόν. Αφού επιλέξεις το χρώµα της αρεσκείας σου, γέµισε γενναιόδωρα τα χείλη σου, ξεκινώντας πάντα από το κέντρο.

4 Για να κάνεις ακόµα πιο χυµώδες το αποτέλεσµα, εφάρµοσε λίγο lip gloss ακριβώς στο κέντρο. Έτσι θα δείχνουν πιο φρέσκα και ζουµερά!

ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΟΓΚΟ Ένας έξυπνος τρόπος για να δείχνουν τα χείλη σου πιο ζουµερά είναι να σχεδιάσεις το περίγραµµά τους µε ένα λευκό µολύβι, εφαρµόζοντάς το λίγο πιο έξω από το µολύβι χειλιών, και στη συνέχεια να το σβήσεις µε ένα πινέλο. Το αποτέλεσµα είναι εντυπωσιακό!