- Διαφήμιση -

Σου αρέσει να λάµπεις σαν σταρ στο κόκκινο χαλί; Τότε δοκίµασε το εντυπωσιακό µακιγιάζ της πανέµορφης Adriana Lima και κλέψε τα βλέµµατα! ∆ες πώς!

1 Αφού απλώσεις σε όλο το πρόσωπο λίγο make up για κάλυψη, σχηµάτισε µε υγρό eyeliner µια λεπτή γραµµή σύρριζα στα πάνω βλέφαρα. Μόλις ολοκληρώσεις, εφάρµοσε µία στρώση µαύρης µάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

- Διαφήμιση -

2 Τώρα µε ένα µολύβι χειλιών σε κόκκινη απόχρωση κάνε το περίγραµµά τους και µετά γέµισέ τα µε αυτό για να δηµιουργήσεις τη βάση για το κραγιόν σου.

3 Αφού τελειώσεις το γέµισµα, πάρε ένα ειδικό πινελάκι και άπλωσε προσεκτικά το κραγιόν, ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών. Μάλιστα, για ακόµα πιο έντονο αποτέλεσµα, µπορείς να εφαρµόσεις δεύτερη στρώση κραγιόν.

4 Για να ολοκληρώσεις το look σου, άπλωσε µερικές πινελιές από ροδακινί ρουζ στα ζυγωµατικά και στο κόκκαλο των φρυδιών και… είσαι έτοιµη!

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ: Απόφυγε να «βαρύνεις» το µακιγιάζ των µατιών σου µε έντονες σκιές στο κινητό βλέφαρο ή στο καπάκι, γιατί το αποτέλεσµα θα είναι αντιαισθητικό και δεν θα σε κολακεύει καθόλου.