- Διαφήμιση -

Για επιδερμίδα που ακτινοβολεί όπως εκείνη της Taylor Hill χρειάζεσαι ελάχιστα προϊόντα! Μπορείς να την αποκτήσεις κι εσύ αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα.

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

1 Καθάρισε σε βάθος την επιδερμίδα σου και εφάρμοσε την ενυδατική σου. Μόλις απορροφηθεί καλά βάλε μια μικρή ποσότητα από ένα concealer λάμψης κάτω από τα μάτια.

2 Με ένα ειδικό πινέλο άπλωσε προσεκτικά το προϊόν στο πρόσωπό σου. Με αυτό τον τρόπο θα καλύψεις μαύρους κύκλους και τυχόν ατέλειες, ενώ παράλληλα θα φωτίσεις τα «σκοτεινά» σημεία.

 

3 Τοποθέτησε μερικές σταγόνες από ένα υγρό make up σε ζυγωματικά, μέτωπο και πιγούνι και άπλωσε καλά με ένα πινέλο φροντίζοντας να το αναμείξεις με το concealer που έβαλες προηγουμένως.

4 Για να «σετάρεις» το αποτέλεσμα, πέρασε σε όλο το πρόσωπό σου μερικές πινελιές από μια ιριδίζουσα πούδρα που θα δώσει σταθερότητα στο μακιγιάζ σου, ενώ θα το κάνει να δείχνει πιο λαμπερό.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ Η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας διασφαλίζει ένα λαμπερό εφέ. Εφοδιάσου, λοιπόν, με ένα προϊόν καθαρισμού που θα απομακρύνει τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ από το πρόσωπό σου και μην αμελείς να εφαρμόζεις την ενυδατική σου και την κρέμα ματιών.