χτενίσματα για μαλλιά 2020
- Διαφήμιση -

Μπορεί να μας έρχεται από το πολύ μακρινό 1940, αλλά αυτό το χτένισμα στα μαλλιά όχι μόνο είναι νέο trend, αλλά πάει και σε όλες με μικρές παραλλαγές! Mε έμπνευση από την θρυλική δεκαετία του ’40, το κυματιστό εφέ στα μαλλιά αποκτά αυτήν τη σεζόν μια vintage πινελιά με ένα στυλιζαρισμένο hair look που ξεχωρίζει για το glam του!

Πώς να κάνεις το χτένισμα που είναι νέο trend στα μαλλιά

Κάνε ανάλαφρες μπούκλες που να κοιτούν όλα προς την ίδια φορά και χτενισέ τις με μια βούρτσα ώστε να ενωθούν. Μια μια χτένα και λακ χτένισε την μία πλευρά πίσω από το αυτί για ένα sneak peek του σβέρκου σου. Είσαι έτοιμη! Αν δεν έχετε ψαλίδι για μπούκλες, ούτε την τριπλή τοστιέρα βαγκ δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε αυτό το εντυπωσιακό κυματιστό χτένισμα. Αρκεί να έχετε αρκετά πενσάκια, αφρό και… υπομονή.

- Διαφήμιση -

Και αν δεις πως δεν σου πάει (πράγμα πάρα πολύ σπάνιο); Έχουμε την λύση! Κάνε ένα πιάσιμο σαν αυτά που κάνει η J.Lo! Πιάσε τα μισά μαλλιά σου πάνω και κάνε το half updo με όγκο και κυματιστά μαλλιά, που ήταν μόδα το 1970!

Μια ακόμα λύση είναι να κάνεις τα victory rolls! Ήταν από τα αγαπημένα χτενίσματα πολλών γυναικών την δεκαετία του ’40 και είναι σίγουρα από αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις.

Μία ακόμα τάση που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν είναι τα glossy μαλλιά και wet looks. Για να αναδείξουν οι hairstylists την απελευθερωμένη και φουτουριστική πλευρά της εποχής επέλεξαν τα glossy slick looks, κάτι που είδαμε στο μακιγιάζ και τα νύχια 2017. Μια πιο διστακτική πρόταση των glossy hairstyles είδαμε από τους οίκους Stella Mc Cartney, Jason Wu, Paco Rabanne… Με λιγότερο wet look στα μαλλιά και μόνο στο επάνω μέρος τους.

Αν ωστόσο, είσαι αποφασισμένη να κάνεις τα ρετρό μαλλιά (που στο προτείνουμε), σου έχουμε και βήμα – βήμα βίντεο! Ιδού:

Δες και αυτό: Hot χτενίσματα από τα ντεφιλέ