- Διαφήμιση -

Αν είσαι γύρω στα τριάντα, μπορεί και λίγο παραπάνω θα θυμάστε τις απίστευτες σχολικές φωτογραφίες που όλοι θέλουμε να κάψουμε ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να κλείσουμε σε ένα συρτάρι. Φυσικά, αν κάποιος ρωτήσει ποιο είναι αυτό το γλυκύτατο παιδάκι, θα προσποιηθούμε ότι δεν το ξέρουμε!

Δεν χρειάζεστε πια να φοβάσαι μη το μοιραίο συμβεί γιατί το γνωστό σε όλους «καπελάκι» είναι πάλι στη μόδα! Και ναι, είναι η στιγμή που σκέφτεσαι «καλά πόσο μπροστά ήμουν;». Η συγκεκριμένη κουπ κάνει ξανά την εμφάνισης της αποδεικνύοντας ότι η μόδα πάντα ανακυκλώνεται.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα στην επίδειξη μόδας του Marc Jacobs στο fashion week της Νέας , μεταξύ των άλλων κυριαρχούσε το συγκεκριμένο χτένισμα σε διάφορες παραλλαγές ως προς το χρώμα- μώβ, πράσινο, ροζ, μπλέ- στόλιζαν τις εκκεντρικές εμφανίσεις των μοντέλων. Η ονομασία του κουρέματος αυτού είναι «bowl cut» και είναι επνευσμένο από την δεκαετία των 1980s και 1990s. Αν το υποστηρίζει το στυλ σου, τότε είναι ένα πολύ φίνο κούρεμα, που δίνει τύπο στη γυναίκα. Ειδικά αν έχεις λεπτό πρόσωπο και όχι πολύ έντονες γωνίες, το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα!

Πηγή: www.youweekly.gr