Αθηνά Ωνάση γάμος
- Διαφήμιση -

Ήταν τον Δεκέμβρη του 2004, όταν η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο παντρεύτηκαν σε μια μεγαλοπρεπή τελετή! Ο γάμος που έκανε όμως η Αθηνά Ωνάση, είχε μια λεπτομέρεια που σχεδόν κανείς δεν πρόσεξε, και έκανε τις κακές γλώσσες να πάρουν πραγματικά φωτιά…

Σίγουρα ούτε και εσείς την είχατε προσέξει, μιας και αποκαλύφθηκε χρόνια αργότερα, όταν όλα ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν τελειώσει. Ωστόσο, αποτελεί μέχρι και σήμερα θέμα συζήτησης.

- Διαφήμιση -

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι νεόνυμφοι ζήτησαν να δοθούν ποσά σε ορφανοτροφείο περιοχής που φροντίζει η κυρία ντε Μιράντα, μητέρα του γαμπρού.

Η λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε και ο γάμος που έκανε η Αθηνά Ωνάση

Σχεδόν καμία φωτογραφία δεν κυκλοφόρησε από τον γάμο παρά μόνο μια και μοναδική, η οποία εννοείται πως έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτή, βλέπουμε την Αθηνά Ωνάση δίπλα στον άντρα της με το υπέροχο νυφικό, όμως δεν διακρίνουμε τα παπούτσια. Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι η κληρονόμος φορούσε φλατ γιατί ο Αλβάρο και εκείνη δεν είχαν μεγάλη διαφορά και αυτός δεν ήθελε η… σύζυγός του να τον περνάει στο ύψος!

Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, και στον γάμο της ετερεθαλούς αδερφής της, που την είχε συνοδέψει ο Ντόντα, πάλι φλατ φόραγε! Extra hint: Η Αθηνά Ωνάση, θα μπορούσε πολύ εύκολα να ακολουθήσει μια καριέρα στις πασαρέλες, μιας και το ύψος της είναι πάνω από 1,70! Υπάρχει ωστόσο διχογνωμία, με πολλούς να λένε ότι έχει ύψος 1,73 και άλλους να ισχυρίζονται ότι φτάνει το 1,75! 

Ο γάμος της αδερφής της έγινε στη Γαλλία, στο μικρό χωριό Βιλενί που είναι κοντά στο κτήμα της οικογένειας, ενώ στο ίδιο εκκλησάκι είχε παντρευτεί και ο Τιερί Ρουσέλ τη σύζυγό του, Μαριάν. Η κληρονόμος εμφανίστηκε ντυμένη στα ροζ, καθώς ήταν παράνυφος στο μυστήριο.

Αν και η βροχή χάλασε το σκηνικό του γάμου, η Αθηνά Ωνάση έμοιαζε χαλαρή και χαρούμενη ενώ μοιραζόταν την ομπρέλα με το σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας

Αθηνά Ωνάση γάμος
Αθηνά Ωνάση Αλβάρο γάμος

Δείτε και αυτό: Δεν έχει ησυχία η Αθηνά Ωνάση – Έχασε λεφτά από την περιουσία της