Αθηνά Ωνάση τελευταία νέα
- Διαφήμιση -

Δε λέει να στεριώσει πραγματικά η Αθηνά Ωνάση και τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν είναι πολύ άσχημα για την χρυσή κληρονόμο! Η ίδια, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον Αλβάρο, δε λέει να ορθοποδήσει.

Θυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα είχαν κυκλοφορήσει topless φωτογραφίες της αδερφής της, στις οποίες και εμφανίζεται μόνο με ένα… σεντόνι. Πάνω που πήγε λοιπόν να ηρεμήσει η Αθηνά Ωνάση, έσκασε κανονικά σκάνδαλο μεγατόνων και τα άσχημα νέα για την ίδια, έχουν ήδη κάνει το γύρο του κόσμου. Πάντως το 2020 δεν είναι και ό,τι πιο γούρικο για την Αθηνά Ωνάση.

- Διαφήμιση -

Αθηνά Ωνάση – Ποια είναι τα τελευταία νέα

Λίγο μετά από την αναβολή πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μετά την αναβολή Ολυμπιακών Αγώνων και Παγκοσμίου κυπέλλου όπως ήταν αναμενόμενο αναβλήθηκαν και οι ιππικοί αγώνες που περιλαμβάνονται στο Longines Global Champions Tour και στους οποίους θα συμμετείχε και η Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών «η εξάπλωση του ιού covid-19 μας αναγκάζει να αναβάλλουμε τους αγώνες σε Μεξικό, Μαίάμι και Σανγκάη μέχρι νεωτέρας. Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία των φίλων, των αθλητών και του προσωπικού μας. Είμαστε σε επικοινωνία με την Διεθνή Ομοσπονδία Ιππασίας ώστε μέσα στον χρόνο να βρεθεί άλλη ημερομηνία για τους αγώνες μας».

Την ίδια ώρα η Αθηνά αλλά και οι συνεργάτες της βρίσκονται σε εγρήγορση αφού πλησιάζουν και οι οι αγώνες που φέρουν τον όνομά της και είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 28 με 30 Μαΐου του 2020 στην παραλία των διασήμων Pampelonne στο Σεν Τροπέζ. Πάντως τα τελευταία νέα που έχουν ξεκινήσει να διαδίδονται είναι πως ούτε αυτοί οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν λόγω συγχρωτισμού, με την Αθηνά Ωνάση να έχει κλειδαμπαρωθεί απογοητευμένη. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως η ιππασία είναι η μεγάλη της αδυναμία, οπότε το τελευταίο της κόστισε πολύ….

Δείτε και αυτό: Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα – Έτσι την βάφτισαν