Αθηνά Οικονομάκου Instagram
- Διαφήμιση -

Ένας χαμός έγινε κυριολεκτικά στο Instagram της, με αυτά που επιλέγει και τρώει η Αθηνά Οικονομάκου. Happy, fit και επιτυχημένη και όλα αυτά πολύ!

Το αστέρι της στη showbiz λάμπει όλο και περισσότερο και εκείνη δεν δείχνει να ζαλίζεται ή να αλλοιώνεται από την επιτυχία. Αληθινή, εργατική και αισιόδοξη είναι αναμφισβήτητα ο ορισμός της θετικής ενέργειας.

- Διαφήμιση -

Η Αθηνά Οικονομάκου, το Instagram και η καριέρα

Πρωταγωνιστεί στη σειρά “’Έλα στη θέση μου” που έχει ιλιγγιώδη επιτυχία και την αναδεικνύει ως μία από τις καλύτερες ελληνίδες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ως επιχειρηματίας και fashion blogger έχει το δικό της allover.gr, το eshop με boho και ethnic κοσμήματα και αξεσουάρ που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Παράλληλα πολλά brands την εμπιστεύονται για να είναι το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιές τους.

Τι τρώει η Αθηνά Οικονομάκου ακόμα και στο Instagram

Τυχαίο; Σίγουρα όχι αφού εκτός από επαγγελματισμό και συνέπεια, όλα αυτά τα projects συμβαίνουν επειδή είναι μια όμορφη γυναίκα που ξέρει να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα και το μυαλό της και αυτό αντανακλάται σε κάθε της βήμα. Γυμνάζεται αλλά χωρίς υπερβολές, δείχνοντας προτίμηση στην aerial yoga.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια το σώμα της δεν οφείλεται τόσο στην εντατική και συστηματική γυμναστική όσο στα καλά της γονίδια και την πολύ καλή personal trainer που της φτιάχνει ένα σωστό πρόγραμμα. Της αρέσει πολύ το φαγητό και δεν περιορίζει τη διατροφή της σε βραστά και τροφές με χαμηλές θερμίδες. Όταν έχει φορτωμένη μέρα θα φάει αναγκαστικά φαγητό απέξω ενώ στη μαγειρική της δεν τσιγκουνεύεται το λάδι και τα μπαχαρικά. Η Αθηνά είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για να εμπνευστούμε και να ενεργοποιηθούμε περισσότερο για τους στόχους τόσο στο σώμα και τη διατροφή όσο την διάθεση και την δραστηριότητα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας. Άλλωστε, τώρα στην καραντίνα η ίδια έχει χτίσει κορμί με καθημερινή γυμναστική και οι φωτογραφίες το μαρτυρούν!

Δείτε και αυτό: Σε αυτή τη γυμναστική ορκίζεται η Αθηνά Οικονομάκου – Έτσι έχασε κιλά