- Διαφήμιση -

Η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» δεν κάνει διακρίσεις και πλήττει τις περισσότερες από εµάς, ανεξαρτήτως βάρους. Έτσι, για να την καταπολεµήσεις θέλεις ένα σωστό και ισορροπηµένο διατροφικό πλάνο, µερικές χρηστικές συµβουλές και το κατάλληλο προϊόν φροντίδας που θα γίνει σύµµαχος στον αγώνα σου.

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Προσπάθησε να ελαττώσεις το αλάτι που χρησιµοποιείς στο φαγητό σου. Επίσης, απόφυγε τυριά, αλλαντικά και επεξεργασµένες τροφές, που περιέχουν αρκετή ποσότητα αλατιού.

ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Περιόρισε την κατανάλωση της ζάχαρης και τα λευκά δηµητριακά, που οδηγούν στην αποθήκευση λίπους. Εναλλακτικά, προτίµησε δηµητριακά ολικής άλεσης, που δρουν ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού.

ΚΙΝΗΣΟΥ… ΦΥΣΙΚΑ Επίλεξε φυσικούς χυµούς και πράσινο τσάι αντί για καφέ και αναψυκτικά και εµπλούτισε τη διατροφή σου µε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΒΟΗΘΑ! Γιατί, εκτός του ότι τονώνει και γυµνάζει του µύες, διεγείρει την κυκλοφορία του αίµατος και της λέµφου, µε αποτέλεσµα µεγαλύτερη σφριγηλότητα στο δέρµα σου… χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας!