Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της

Ψάχνοντας το Instagram, πέσαμε πάνω σε μια πραγματικά ανατριχιαστική φωτογραφία! Στο εν λόγω κλικ, φαίνεται η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και ο σύζυγος της, πριν τις τραγικές στιγμές που βιώνουμε λόγω του ιού, στο Χονγκ Κονγκ!

Το ζευγάρι, είναι από τα πιο αγαπημένα της showbiz και πάντα βρίσκει ευκαιρία για μικρές αποδράσεις. Μόλις 1 χρόνο πριν, η λαμπερή παρουσιάστρια και ο σύζυγος της είχαν βρεθεί στον μακρινό προορισμό, ώστε να γιορτάζουν την έλευση του 2019.

Η Μαρία Μπεκατώρου, μην γνωρίζοντας φυσικά τι θα συμβεί πόζαρε όλο χαμόγελο, το ίδιο και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ταξίδι τους στο Χονγκ Κονγκ τους είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Λίγο καιρό μετά φυσικά, η αγωνία τους χτύπησε την πόρτα όπως και σε εμάς…

Μαρία Μπεκατώρου πως ήταν παλιά

Δείτε την ανατριχιαστική φωτογραφία:

Λίγα λόγια για το Χονγκ Κονγκ που αγάπησε και η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και ο σύζυγος της

Το Χονγκ Κονγκ είναι παραθαλάσσια περιοχή και σημαντικός λιμένας της Κίνας, πρώην Βρετανική αποικία. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κίνας, η ομώνυμη πόλη μαζί με το Καουλούν και συνδέονται με υποθαλάσσια διπλής κατεύθυνσης σήραγγα. Δοκιμάζεται συχνά από καταστροφικούς τυφώνες. Το κλίμα είναι θερμό και υγρό.

Έχει έκταση 1.106,7 τ.χλμ. και πληθυσμό 7.500.700 κατοίκους, σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση για το 2019. Υπήρξε βρετανική αποικία από το 1842 και ανήκε στη Βρετανική Κοινοπολιτεία έως το 1997, οπότε η κυριαρχία μεταβιβάστηκε στη Κίνα, σε μία μεγαλειώδη τελετή. Υπόψη ότι από τον λιμένα του Χονγκ Κονγκ γινόταν και συνεχίζεται σήμερα να διενεργείται, το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών της Κίνας. Διαθέτει σπουδαίο σύγχρονο αεροδρόμιο και τον μεγαλύτερο σε αριθμό κινηματογραφικές αίθουσες που υφίσταται σε πόλη της Ασίας. Στη δεκαετία του 1970 άρχισαν να ανεγείρονται με ταχύτατο ρυθμό τεράστιοι ουρανοξύστες που δεσπόζουν της πόλης προσδίδοντας εικόνα μεγαλούπολης των ΗΠΑ.

Σήμερα κυβερνάται ως ειδική διοικητική περιοχή κατά τον βασικό νόμο του Χονγκ Κονγκ. Υπό τον όρο της σινοβρετανικής κοινής Διακήρυξης, η Κίνα έχει υποσχεθεί ότι το Χονγκ Κονγκ θα έχει έναν σχετικά υψηλό βαθμό αυτονομίας τουλάχιστον έως το 2047 γεγονός που το επιβάλλουν περισσότερο οικονομικοί λόγοι.

Έτσι υπό την πολιτική “μια χώρα, δύο συστήματα”, η αυτονομία αφορά το νομικό σύστημα, το νόμισμα, την τελωνειακή πολιτική, τις πολιτιστικές αντιπροσωπείες, τις διεθνείς αθλητικές ομάδες του, τους νόμους μετανάστευσης, ενώ η Κίνα θα αντιπροσωπεύει το Χονγκ Κονγκ διπλωματικά και στρατιωτικά.

Το 2005 αρχηγός της κυβέρνησης έγινε ο Ντόναλντ Τσανγκ, ο οποίος επανεξελέγη το 2007. Αυτόν διαδέχθηκε το 2012 ο Λέουνγκ Τσουν-γινγκ και το 2017 η Κάρι Λαμ, πρώτη γυναίκα στο αξίωμα αυτό.

Δείτε και αυτό: Είσαι petite σαν την Μαρία Μπεκατώρου; Αυτό το μάξι φόρεμα θα σε δείξει 2 μέτρα