- Διαφήμιση -

Κάθε εποχή του χρόνου είτε από τη φθορά του πολύ styling είτε από τον ήλιο, μπορείς να βοηθήσεις στην επανόρθωσή τους, ακολουθώντας κάποιες απλές και βασικές συµβουλές µαζί µε τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας.

Φρόντισέ τα σωστά Προτίµησε ένα σαµπουάν αναδόµησης µε πολύτιµα συστατικά, όπως βιταµίνες και πρωτεΐνες, που θα θρέψουν και θα επαναφέρουν την τρίχα. Επίσης, µην αµελείς, αµέσως µετά το λούσιµο, να χρησιµοποιείς συστηµατικά µια µαλακτική κρέµα µαλλιών ή µια µάσκα που θα τα ενυδατώσει και θα τα ενδυναµώσει.

- Διαφήμιση -

Σπιτική μάσκα Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και του µελιού θα επαναφέρουν την υγρασία στα µαλλιά σου, προσφέροντας µεταξένια απαλότητα! Θα χρειαστείς 1/2 κούπα µέλι και 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Ανάµειξε τα δύο αυτά υλικά πολύ καλά και µετά εφάρµοσε το µείγµα σε νωπά µαλλιά, αφήνοντάς το για περίπου µισή ώρα να δράσει πριν ξεβγάλεις. Το αποτέλεσµα θα σε εντυπωσιάσει!

Στον… ειδικό Στην περίπτωση που έχεις ξηρές και αφυδατωµένες άκρες, τότε, για να τονώσεις τα µαλλιά σου, µπορείς να επισκεφθείς τον κοµµωτή σου, που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτό το πρόβληµα φρεσκάροντας την κουπ σου!