- Διαφήμιση -

#Όταν_ζεις_τη_στιγμή

– Αν εσύ και οι κολλητές σου ακόμα χρησιμοποιείτε κωδικά ονόματα για τους άντρες που γνωρίζετε. Αλήθεια, έχει τσεκάρει καμία τελευταία του fb του κυρίου «εύκολη γέννα»;

- Διαφήμιση -

– Να μην έχεις την παραμικρή ιδέα για τα συστατικά που χρειάζεται το mojito, αλλά να το παίζεις η καλύτερη barwoman EVER!

– Να επιλέγεις ένα ορεκτικό με βάση τα πόσα likes υπολογίζεις ότι θα μαζέψει η φωτογραφία που θα το τραβήξεις στο instagram. Εδώ που τα λέμε, το ίδιο ισχύει και για το κυρίως. Και για το γλυκό.

– Να δοκιμάσεις το ίδιο φόρεμα/παντελόνι/μπλουζάκι σε τρία διαφορετικά χρώματα, για να αποφασίσεις «ποιο σου πηγαίνει καλύτερα». Και στο τέλος, να τα αγοράζεις και τα τρία.

– Να παραδεχτείς ξεκάθαρα τι ζητάς από την αγάπη: Όχι άλλα παιχνίδια, όχι άλλος φόβος, μόνο ειλικρίνεια.

– Να χρησιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσά του αν είσαι πραγματικά (αλλά πραγματικά) απελπισμένη και μετά να περνάς 5 λεπτά προσπαθώντας να την ξαναβάλεις στη θέση της, ακριβώς όπως την βρήκες.

– Να ανακυκλώνεις μανιωδώς τα κουτάκια των αναψυκτικών, τα άδεια μπουκάλια του σαμπουάν και τις χαρτοπετσέτες, αλλά να μη φοράς για δεύτερη φορά το ίδιο φόρεμα σε ένα γάμο/βάφτιση/πάρτι.