αθλητικά μπουστάκια τάσεις καλοκαίρι 2020
- Διαφήμιση -

Αν είσαι κορίτσι που αγαπάς τα αθλητικά μπουστάκια εντός και εκτός γυμναστηρίου, αυτό το θέμα είναι για εσένα! Εξάλλου, μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να γυμνάζεσαι αποτελεσματικά είναι να νιώθεις άνετα.

Ειδικά στο σημείο του μπούστου που χρειάζεται ιδιαίτερα καλό κράτημα. Είναι σημαντικό να επιλέξεις τα κατάλληλα αθλητικά ρούχα που θα σε αφήσουν να εστιάσεις απερίσπαστη στο ρυθμό και τις κινήσεις σου. Κάναμε ένα crash test στα καλύτερα αθλητικά μπουστάκια που κυκλοφορούν στην αγορά, σύμφωνα με τις τάσεις για το καλοκαίρι 2020! Μάλιστα μερικά από αυτά φοριούνται άνετα και το βράδυ…

- Διαφήμιση -

Ποια είναι τα must αθλητικά μπουστάκια

Candy bar

Τα κοριτσίστικα χρώματα ανεβάζουν τη διάθεση και σε κάνουν να δεσμεύεσαι περισσότερο στο πρόγραμμα της προπόνησής σου. Με λεπτή ή φαρδιά τιράντα δοκίμασε πάντα αυτό που σκέφτεσαι να αγοράσεις.

Stay active

Όσο πιο άνετα νιώθεις, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αυτοπεποίθησή σου. Μείνε αυστηρή με το τι σου ταιριάζει και προτίμησε την εφαρμογή από το σχέδιο.

Colour palette

Αν το στυλ σου και εκτός γυμναστηρίου είναι sporty και athleisure, τα μπουστάκια μπορούν να συνδυαστούν με κολάν, ακόμα και με τζιν, ειδικά σε μια βόλτα στην εξοχή.