- Διαφήμιση -

Η Rita Ora εμπνέεται από το δυναμισμό και την ενέργεια του δράκου, σύμβολο της ασιατικής ιστορίας, και σε συνεργασία με τα adidas Originals μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Dragon Pack για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Originals by Rita Ora SS15

- Διαφήμιση -

Η κολεξιόν ενώνει το στιλ της δύσης με την κουλτούρα της ανατολής και είναι ό,τι πιο hot θα φορέσουμε φέτος! Η δυναμική φύση της Rita αποτυπώνεται με έντονο κόκκινο και κίτρινο της φωτιάς, χρώματα που μαζί με το σύμβολο του δράκου είναι σημάδια καλής τύχης.

Το διαχρονικό μπασκετικό στιλ που φέτος έχει επανέλθει στη μόδα αγκαλιάζει τα ρούχα δίνοντας μοναδική αίσθηση άνεσης με statement κομμάτια σε κάθε εμφάνιση. Σε αυτή τη συλλογή η Rita Ora συνδυάζει το χαρακτηριστικό λευκό με τα έντονα prints αλλά και τα ζωηρά χρώματα της Ανατολής με το lifestyle της Δύσης και μας είναι αδύνατο να αντισταθούμε στην πρόκληση ενός τόσο pop outfit! Το άψογα αισθητικό αποτέλεσμα υπόσχεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Η συλλογή adidas Originals by Rita Ora Dragon Pack για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 είναι διαθέσιμη στα adidas stores (www.adidas.gr/storefinder), καθώς και σε επιλεγμένα fashion stores.