- Διαφήμιση -

Το να γεµίσεις την µπανιέρα µε ζεστό νερό είναι ίσως το εύκολο κοµµάτι. Όµως υπάρχουν πολλά µικρά tips που µπορούν να απογειώσουν ένα φαινοµενικά απλό µπάνιο.

  • Πριν µπεις στην µπανιέρα, αφιέρωσε λίγο χρόνο στη δηµιουργία του ιδανικού σκηνικού. Το θέµα σου είναι η χαλάρωση, οπότε ο χαµηλός φωτισµός είναι το κλειδί. Αντί να ανάψεις το κεντρικό φως, άναψε µερικά κεριά και τοποθέτησέ τα σε στρατηγικά σηµεία, ώστε να φωτίζουν οµοιόµορφα το χώρο. Τελειοποίησε το σκηνικό µε απαλή µουσική.
  • Ξεκίνα το µπάνιο µε το σαπούνι και το αφρόλουτρο και τελείωσε µε την υδατική κρέµα σώµατος. Προτίµησε όλα τα προϊόντα να είναι από την ίδια σειρά, έτσι ώστε να έχουν το ίδιο άρωµα. Οι πολλές και διαφορετικές µυρωδιές θα σε µπερδέψουν και το αποτέλεσµα θα είναι δυσάρεστο.

- Διαφήμιση -
  • Πάρε κοντά σου ό,τι µπορεί να χρειαστείς. Το µπουρνούζι, τις παντόφλες, πετσέτες, κρέµες για µετά το µπάνιο.
  • Αφού γεµίσεις την µπανιέρα µε ζεστό νερό, ρίξε τα άλατα και τα έλαια που θέλεις. Μόλις δηµιουργηθεί αφρός, µπες και χαλάρωσε. Με το σφουγγάρι τρίψε απαλά την επιδερµίδα σου, για να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίµατος και να αποβληθούν οι τοξίνες από το σώµα σου.
  • Αφού χαλαρώσεις και είσαι έτοιµη να βγεις από την µπανιέρα, ξέπλυνε το σώµα σου από τις σαπουνάδες και τυλίξου κατευθείαν στο µπουρνούζι. ∆εν χρειάζεται να στεγνώσεις καλά, αφού η κρέµα σώµατος καλό είναι να απλώνεται σε νωπό δέρµα. Οι πόροι είναι ακόµα ανοιχτοί και η κρέµα θα απορροφηθεί καλύτερα. ∆εν χρειάζεται να τρίβεις δυνατά την επιδερµίδα σου, αντίθετα κάνε ένα ελαφρύ µασάζ µε κυκλικές κινήσεις.