- Διαφήμιση -

Το μαγικό λυχνάρι της ομορφιάς σού αποκαλύπτει τη συνταγή για απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Ποια είναι αυτή; Το scrub! Για λαμπερή επιδερμίδα σε χρόνο dt, πρέπει να κάνεις απολέπιση τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Μη χάνεις χρόνο, λοιπόν, άρχισε το τρίψιμο τώρα.

1. “Λούφαρε” σωστά!
Εφοδιάσου με το κατάλληλο εργαλείο απολέπισης (λούφα, σφουγγάρι κ.λπ.) που θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Φρόντισε να κάνεις μασάζ σε όλο το σώμα δίνοντας έμφαση σε φτέρνες και αγκώνες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

- Διαφήμιση -

2. Δούλεψέ το!
Πριν εφαρμόσεις το απολεπιστικό πάνω στο σώμα σου, ζέστανέ το λίγο με τα χέρια σου ούτως ώστε να αυξήσεις την αποτελεσματική του δράση. Θα σου πάρει μόλις λίγα δευτερόλεπτα!

FUCLP7bWmHQ

3. Κάνε τις σωστές κινήσεις
Aφού εφαρμόσεις το scrub πάνω στην επιδερμίδα σου “δούλεψέ” το με κυκλικές, απαλές κινήσεις, χωρίς όμως να ερεθίσεις ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ.

4. Μετά την απολέπιση τι;
Μόλις ολοκληρώσεις την απολέπιση, ξέπλυνε όλο το σώμα σου με άφθονο χλιαρό νερό. Στη συνέχεια ταμπονάρισε την επιδερμίδα σου με μια βαμβακερή πετσέτα και εφάρμοσε μια πλούσια ενυδατική κρέμα, για πιο απαλό αποτέλεσμα.

5. Για ευαίσθητες επιδερμίδες
Εάν το δέρμα σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, προτίμησε απολεπιστικά προϊόντα με ήπια συστατικά όπως jojoba, λάδι ελιάς, ζαχαροκάλαμο κ.λπ. Έτσι, θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίσεις την επιδερμίδα σου .