- Διαφήμιση -

Διάλεξε τα σωστά ανοιξιάτικα αξεσουάρ για να ξεχωρίσεις!

Ακουστικά

- Διαφήμιση -

Πριν από λίγα χρόνια ήταν αγαπημένο –και αναπόσπαστο– αξεσουάρ των αθλητών. Πλέον θεωρούνται τελευταία τάση των fashionistas. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι ειδικοί στον ήχο και οι fashion designers συνεργάζονται και ενσωματώνουν στυλιστικά στοιχεία στα ακουστικά.

Belt bags

Είναι πρακτικές και μας «λύνουν» τα χέρια. To ξεχασμένο trend του ’90 επιστρέφει και παίρνει την… εκδίκησή του. Η «μπανάνα» (ή «τσαντάκι μέσης») έγινε belt bag και καλύπτει το κενό ανάμεσα στη μικρή καθημερινή τσάντα και στον φάκελο όταν θέλεις να πάρεις μαζί σου μόνο τα απαραίτητα.

Τσόκερ

Όλες μας έχουμε φροντίσει να αγοράσουμε τουλάχιστον ένα. Πρώτον, επειδή είναι ευκολοφόρετο, δεύτερον, επειδή είναι chic και τρίτον, επειδή είναι sexy. Να θυμάσαι ότι τα πιο φαρδιά τσόκερ ή αυτά με «βαρύ» σχέδιο ταιριάζουν σε γυναίκες με ψηλό και αδύνατο λαιμό.

Καπέλα

Στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και αντιλαμβάνεσαι πως κάτι λείπει από το outfit σου για να αναδειχτεί… Μην προβληματίζεσαι άλλο. Ένα καπέλο θα τελειοποιήσει την εμφάνισή σου. Φρόντισε να έχεις καλοχτενισμένα μαλλιά και απόφυγε τα κοσμήματα γιατί θα δείξει το σύνολο «φορτωμένο».