Μικρά gadgets που είναι σίγουρα απαραίτητα αν το µπάνιο βρίσκεται ανάµεσα στις αγαπηµένες σου συνήθειες.

∆ίσκος µπανιέρας Το να διαβάζεις την ώρα που κάνεις αφρόλουτρο είναι µια από τις µεγαλύτερες απολαύσεις. Όµως, το να τεντώνεις τα χέρια σου για να µη βραχεί το βιβλίο σίγουρα σε κουράζει και το βαριέσαι. Ένας δίσκος µπανιέρας θα σε ενθουσιάσει, αφού η ειδική βάση για το βιβλίο θα σου λύσει τα χέρια! Προτίµησε εκείνον που έχει βάση για ποτήρι, αλλά και για κερί.

Μαξιλάρι µπανιέρας Το συγκεκριµένο αξεσουάρ είναι ένας εύκολος και φθηνός τρόπος για να λύσεις το πρόβληµα της κρύας και σκληρής πορσελάνης στο κεφάλι σου. Ένα καλό µαξιλάρι του είδους πρέπει να είναι µικρό και να στεγνώνει εύκολα.

Μουσική Τίποτα δεν µπορεί να σε χαλαρώσει γρηγορότερα από την αγαπηµένη σου µουσική. Η επιλογή της, όµως, χρειάζεται προσοχή. Το καλύτερο είναι να βάλεις απαλή, χαλαρωτική µουσική, αλλά όχι θλιβερή, κάτι που να µπορεί να σε ταξιδέψει και να σου φέρει στο µυαλό ευχάριστες σκέψεις και αναµνήσεις. Επίλεξε µια συσκευή αδιάβροχη και ασύρµατη, έτσι ώστε, αν θέλεις να ρυθµίσεις την ένταση ή να αλλάξεις κοµµάτι, να µη χρειάζεται να σκουπίσεις πρώτα τα χέρια σου. Φυσικά, µην ξεχάσεις να βάλεις το κινητό σου στο αθόρυβο! Αυτή είναι µια προσωπική σου στιγµή και οτιδήποτε άλλο µπορεί να περιµένει.