- Διαφήμιση -

1 Όταν συνειδητοποιείς ότι απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή τρώγοντας το αγαπημένο σου παγωτό παρά προσπαθώντας να χωρέσεις σε μια φούστα XXS.

2 Όταν αποφασίζεις να μην ξανατηλεφωνήσεις στο αγόρι του τελευταίου σου ραντεβού,, γιατί σε χάλασε η αγένεια με την οποία μίλησε στη σερβιτόρα.

- Διαφήμιση -

3 Όταν απορρίπτεις την πρόταση του κολλητού σου να τον συνοδεύσεις, «έτσι για πλάκα», σε στριπτιζάδικο.

4 Όταν σκέφτεσαι ότι έχεις περισσότερο ταλέντο στο σχέδιο μόδας/στη μαγειρική/στο τραγούδι από εκείνη την παλιά συμμαθήτρια που έγινε ντίβα με τα λεφτά του μπαμπά.

5 Όταν μαγειρεύεις ακολουθώντας πιο πιστά το ένστικτό σου παρά τη συνταγή. Και μετά οι φίλοι εκθειάζουν το στιφάδο σου.

6 Όταν αποφασίζεις να μην ακολουθήσεις μια τάση της μόδας που έχει κάνει θραύση, γιατί δεν κολακεύει το σώμα σου. Απλά.

7 Όταν απορρίπτεις μια πρόταση από παλιούς φίλους, με τους οποίους δεν έχεις πλέον να πεις πολλά, για να δώσεις ραντεβού με… ένα ακόμη επεισόδιο του «Homeland».

8 Όταν κολλάς με τον ντροπαλό αλλά γοητευτικό ντράμερ μιας μπάντας, παρά με τον ψωνισμένο τραγουδιστή.

9 Όταν αγνοείς τις αναρτήσεις όλων εκείνων των «φίλων» στο Facebook που παρουσιάζουν ακόμη και τον πρωινό καφέ τους σαν πρωτοσέλιδο θέμα εφημερίδας.

10 Όταν επιλέγεις να πας διακοπές στο χωριό σου και όχι στο τάδε cool κυκλαδονήσι, γιατί φέτος έχεις ανάγκη από ξεκούραση – και την παρέα σου από τα παιδικά καλοκαίρια.

11 Όταν δίνεις λάθος τηλέφωνο στον γλοιώδη τύπο που σου την έπεσε στην παραλία: Πιο συγκεκριμένα, το τηλέφωνο εκείνης της παλιάς συναδέλφου που σου είχε κάνει τη ζωή κόλαση (χάρη της κάνεις, μπορεί και να τα βρουν μεταξύ τους).

12 Όταν αποχωρείς επιδεικτικά από το beach bar, γιατί βλέπεις στον κατάλογο ότι το cocktail κάνει 12 ευρώ.

13 Όταν εμπιστεύεσαι το αγόρι σου, αντί να φτιάχνεις σενάρια ότι στο κινητό του η επαφή «Μαμά» είναι το κωδικό όνομα της πρώην του.

14 Όταν νευριάζεις που το αγόρι σου αφήνει τον πάγκο της κουζίνας γεμάτο ψίχουλα, για μία ακόμη φορά. Και όχι, δεν περιμένεις περίοδο.

15 Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη φορώντας το καινούριο σου φόρεμα και σκέφτεσαι: «Σήμερα είμαι θεά».

16 Όταν τη λες στη διπλανή παρέα στην παραλία, που φεύγοντας δεν μπαίνει στον κόπο να μαζέψει τα κουτάκια μπύρας και τα αποτσίγαρα.