- Διαφήμιση -

1 Πόνος; Ποιος πόνος;

Τα ψηλοτάκουνα έχουν ήδη αρχίσει να σε χτυπάνε (τόσα πηγαινέλα από το υπνοδωμάτιο μέχρι το μπάνιο και τούμπαλιν), όταν όμως βγεις από το σπίτι δεν θα νιώθεις τίποτα, σωστά;

- Διαφήμιση -

2 Ποτό πριν το ποτό
Είναι απόλυτα λογικό να πιεις ένα δύο ποτηράκια πριν βγεις. Σιγά μην καταλήξεις να σε πάρει ο ύπνος στον καναπέ βαμμένη και στολισμένη.

3 Τα λεφτά στο σουτιέν, όχι στις τσέπες
Η τέλεια λύση για όταν θα ψάχνεις ταξί μεθυσμένη για να γυρίσεις σπίτι. Όχι όχι, δεν θα μοιάζεις καθόλου σαν να αποφάσισες να κάνεις αυτοεξέταση στα καλά καθούμενα.

4 Δεν θα πάρεις πολλά μαζί σου
Οι μεγάλες τσάντες δεν έχουν θέση στη βραδινή έξοδο. Καλύτερα μια μικρή στην οποία θα τα στριμώξεις όλα. Και που στο τέλος δεν θα μπορείς να βγάλεις τίποτα από μέσα.

5 Αποκλείεται να κυκλοφορούν πιτσιρίκια τέτοια ώρα
Όσοι γεννήθηκαν μετά το 1996 δεν έχουν δικαίωμα να είναι έξω βραδιάτικα. Δεν έχουν προλάβει τις κασέτες και θέλουν και ποτό;

6 Θα είσαι διακριτική
Λίγο η φασαρία στο μπαρ, λίγο το αλκοόλ, δεν θέλει και πολύ να αρχίσεις να ανοίγεσαι. Μόνο που τη στιγμή που θα αποκαλύπτεις juicy λεπτομέρειες, η μουσική θα κοπεί ως διά μαγείας. Εγγυημένο.

7 Συζήτηση για δουλειά κομμένη
«Δε θα μιλήσω για τα επαγγελματικά μου». Όχι. Σίγουρα.

8 Σιγά μην του στείλεις μήνυμα
Προφανώς και δεν πληκτρολογείς σε εκείνον και προφανώς δεν πρόκειται να αφήσεις την κολλητή σου να τσεκάρει σε ποιον στέλνεις. Σιγά μην πιαστείς στα πράσα τόσο εύκολα.

9 Βγαίνεις με σκοπό να γνωρίσεις κόσμο
Πρέπει να διευρύνεις τον κύκλο σου, άρα σήμερα δεν θα είσαι κολλημένη με την επί χρόνια παρέα σου που μόνο εκείνη καταλαβαίνει τα αστεία σου. Guess what, θα είσαι τελικά.

10 Δεν θα ξεβιδωθείς στο χορό
Ξέρεις ότι το επόμενο πρωί θα πονάς σαν να έπαιζες μποξ όλο το βράδυ, γεγονός όμως που θα αποδώσεις στις φίνες χορευτικές σου ικανότητες. Και άσε τις φωτογραφίες να δείχνουν άλλα.