- Διαφήμιση -

Μα τι όμορφα νέα! Το ORZENE έρχεται και πάλι να μας προσφέρει αυτό που γνωρίζει καλύτερα για τις γυναίκες: Φροντίδα, ενυδάτωση, αναδόμηση, λάμψη, και βέβαια προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για κάθε τύπο μαλλιών.

Η νέα καμπάνια των αγαπημένων μας προϊόντων ORZENE είναι πλέον διαθέσιμη στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης YouTube και FB Fαn Page.

- Διαφήμιση -

Κάθε μήνα το ORZENE μέσα από το “Orzene Diary” θα μας μαθαίνει tips και συμβουλές ομορφιάς για λαμπερά και υγιή μαλλιά ενώ ταυτόχρονα θα χαρίζει πλούσια δώρα στις fans του. Οι τυχερές νικήτριες του πρώτου διαγωνισμού πέρα από τις σειρές προϊόντων της αγαπημένης τους μάρκας, θα κερδίσουν και ένα μοναδικό φόρεμα της σχεδιάστριας Madame ShouShou.

photos

Ο hair expert του ORZENE Βασίλης Μπουλούμπασης και η λαμπερή Ελένη Τσολάκη στο πρώτο απολαυστικό video, μας δίνουν συμβουλές ομορφιάς και τρόπους χρήσεις για την κρέμα μαλλιών BB Optimum. Μπορείτε να τους απολαύσετε μέσα από τη σελίδα του ORZENE στο FBhttps://www.facebook.com/orzenegreece.

Μείνετε συντονισμένες, γιατί κάθε μήνα οι πρωταγωνιστές μας θα μας εκπλήσσουν και με ένα νέο video, και φυσικά με διαφορετικά δώρα λάμψης!