- Διαφήμιση -

Που και που επιβάλλεται να κάνεις τον… Πινόκιο!

«Ναι, μαζί σου κάνω το καλύτερο σεξ»

- Διαφήμιση -

Όλοι χρειαζόμαστε επιβεβαίωση –ειδικά στην αρχή μιας σχέσης. Οπότε, μην πέσεις από τα σύννεφα αν σε «ψαρέψει» για τις επιδόσεις τού πρώην σου στο κρεβάτι ή αν σε ρωτήσει χύμα. MASTER TIP: Ποτέ (μα ποτέ όμως) μην παραδεχτείς ότι ο πρώην σου ήταν καλύτερος και ειδικά πιο «προικισμένος» εραστής! Θα πλήξεις τον ανδρισμό τού νυν και την ερωτική ζωή σας.

«Δεν έχω πρόβλημα να πεις και στον κολλητό σου να έρθει»

Γιατί να το πεις: Αν εσύ, με το που τον γνώρισες, ξέκοψες από τους φίλους σου, κακό δικό σου: αυτός δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο. Καλό θα ήταν, λοιπόν, πρώτον να συνυπάρξεις με τους κολλητούς του. Δεύτερον, να αποφύγεις τις μπηχτές εναντίον τους, ακόμη κι αν τους θεωρείς αγενείς/ανώριμους/βουτυρομπεμπέδες. Το αγόρι σου τους σέβεται και περιμένει κι από εσένα το ίδιο. Yπομονή.

maxresdefault

«Ναι, μου άρεσε πολύ το δώρο της επετείου»

Εκτός εάν το αγόρι σου είναι γκέι στυλίστας σε περιοδικό μόδας, μην περιμένεις κάθε δώρο του να ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και το σώμα σου. Ακόμη, λοιπόν, κι αν αυτό το δώρο είναι ένα μαύρο φούτερ που γράφει «Megadeth» (ενώ εσύ ακούς Ρέμο), οφείλεις να δείξεις ότι εκτίμησες τη χειρονομία (και να κρατήσεις διακριτικά την κάρτα αλλαγής).

«Ήταν η Ελένη/Μαρία στο τηλέφωνο»

Στην πραγματικότητα ήταν ο πρώην, ο οποίος δεν λέει να καταλάβει ότι χωρίσατε. Μόνο προβλήματα θα μπορούσε να προκαλέσει η συγκεκριμένη πληροφορία στην τωρινή σου σχέση. Εκτός, φυσικά, αν ο πρώην έχει γίνει πιεστικός ή αν κάπου στο βάθος του μυαλού σου υπάρχει η προοπτική να τα ξαναβρείς μαζί του.

PLUS: Και μια (μεγάλη) αλήθεια που πρέπει να ομολογήσεις:

«Δεν είμαι πια ερωτευμένη μαζί σου».

Σύμφωνοι, είναι δύσκολο να το παραδεχτείς στον εαυτό σου, πόσο μάλλον να του το πεις κατάμουτρα. Και ναι, θα πληγώσεις τον εγωισμό του, αλλά είναι πολύ πιο τίμιο/ντόμπρο/ξεκάθαρο από μια δικαιολογία του τύπου «Δεν κατάλαβες ποτέ τις ανάγκες μου» ή από το να τον αφήσεις μια ωραία πρωία στα κρύα του τζακούζι χωρίς καμιά δικαιολογία.