- Διαφήμιση -

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙ∆ΕΣ
1 φλ. τσ. φύλλα από σπανάκι
1 πράσινο µήλο µε τη φλούδα του, σε µικρά κοµµάτια
1 ακτινίδιο
50 γρ. µαϊντανός φρέσκος (1/3 φλ. τσ.)
Χυµός από 1 λεµόνι
2 γρ. κανέλα σε σκόνη 300 ml νερό παγωµένο

- Διαφήμιση -

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Πλύνε καλά το σπανάκι και τον µαϊντανό, άφησέ τα σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν και κατόπιν στέγνωσέ τα µε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Καθάρισε το ακτινίδιο από τη φλούδα του µε ένα λεπτό µαχαίρι και κόψε το σε µικρά κοµµάτια. Πλύνε καλά το µήλο και αφαίρεσε το κοτσάνι και τα κουκούτσια του. Κόψε το µε τη φλούδα του σε µικρά κοµµάτια. 2. Ρίξε το µήλο στο µπλέντερ µαζί µε τα κοµµάτια του ακτινιδίου, το σπανάκι και τον µαϊντανό, τον χυµό λεµονιού, την κανέλα και το παγωµένο νερό. Χτύπησε καλά µέχρι να πολτοποιηθούν όλα τα υλικά και να έχεις ένα οµοιογενές µείγµα. Μοίρασε το smoothie σε 4 χαµηλά ποτήρια και σέρβιρε αµέσως.