- Διαφήμιση -

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου:

Κριός
Σήμερα θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Γίνεται της εκκρεμότητας το κάγκελο, έτσι να σας το πω πιο λιανά και σας βλέπω να μη σηκώνετε ούτε βλέφαρο. Για να είστε μέσα στις προθεσμίες σας, καλά θα κάνετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο δικό σας άτομο, που φυσικά έχει την ίδια ταχύτητα και αντίληψη με εσάς. Μην είστε εγωιστές και αφήστε το μουτράκι το ξινό. Πάνω από όλα ομαδικό πνεύμα..

- Διαφήμιση -

Ταύρος
Μέρα που θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και πάνω από όλα ο εαυτός σας. Συγκεντρωθείτε, χαμογελάστε και να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με το πιο απλό τον τρόπο. Μιλήστε άφοβα, εκφραστείτε ελεύθερα και αποφύγετε τα δράματα και τις ιστορίες για αγρίους. Όλα μια χαρά θα πάνε..

Δίδυμος
Σας στριμώχνουν στη γωνία με το ένα πόδι. Τιμωρία σας βάζουν ένα πράγμα. Τόσες μέρες κάνατε τις ζαβολιές σας, σήμερα θα τα ακούσετε για τα καλά. Υπάρχει ένας άνθρωπος που σας πιέζει αφόρητα με τις απόψεις του. Κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής και καλά θα κάνετε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα λόγια του. Όσο πιο γρήγορα συμβιβαστείτε και ηρεμίσετε, άλλο τόσο θα ξεμπερδέψετε. Στο χέρι σας είναι!

Για τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ ΕΔΩ